• Exploatarea Miniera Rm. Valcea

  • Luni – Joi: 7:30 – 16:00
    Vineri: 7:30 – 13:30

  • +40.250.731.903

  • office@salvi.ro

  • Politica de confidentialitate

    Principiile prelucrarii datelor cu caracter personal

    Compania Salrom S.A Bucuresti- Exploatarea Miniera Ramnicu Valcea, CIF RO1590430, J38/204/1998, cu sediul in str.Capita Negoescu, nr.15, localitatea Ramnicu-Valcea, judetul Valcea, proprietarul site-ului on-line www.salvil.ro, declara ca toate datele personale (mai departe, „date”) sunt considerate strict confidentiale si sunt tratate in conformitate cu legile in vigoare in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

    Securitatea datelor dumneavoastra personale este o prioritate pentru noi. In consecinta, acordam cea mai mare atentie datelor personale si protectiei acestora. In cadrul acestor Principii ale prelucrarii datelor cu caracter personal („Principii”), dorim sa va informam ce date personale colectam despre dumneavoastra si cum le folosim in continuare.

    1. Datele cu caracter personal si prelucrarea acestora

    1.1.  Categorii de date cu caracter personal

    Colectam informatii diverse, in functie de ce servicii din oferta noastra alegeti sa utilizati.

    In cazul in care cumparati de la noi, colectam:

    • Numele si datele de contact. Numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa postala, adresa de facturare, numarul de telefon.
    • Datele care apar pe durata existentei contractului – produsele achizitionate, segmentul clientului, volumul serviciilor prestate.

    1.2.  Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal:

    • Furnizarea de servicii si imbunatatirea acestora. Pentru a putea presta si imbunatati serviciile oferite spre satisfactia dvs., procesam datele dvs. personale. Mai exact, acestea includ:
    • Procesarea comenzilor de produse sau servicii, comandate fie prin pagina noastra Web, fie prin linia telefonica pentru clienti. Aici, motivul juridic este ca datele sunt indispensabile pentru executarea contractului de cumparare, iar unele informatii sunt indispensabile pentru indeplinirea obligatiilor legale (de exemplu, documentele contabile).
    • Notificarea privind disponibilitatea produselor. In cazul in care solicitati monitorizarea disponibilitatii unui articol, procesam datele dvs. personale pe baza acordului dvs.
    • Serviciul de asistenta clienti. Pentru a oferi servicii clientilor si a elimina eventualele probleme in executarea contractului de vanzare, procesam datele personale in baza necesitatii respectarii acestor contracte.
    • Protectie, securitate si solutionarea disputelor. Putem prelucra datele si dintr-un interes legitim, care consta in a asigura protectia si securitatea sistemelor si a clientilor nostri, pentru prevenirea si detectarea fraudelor, rezolvarea litigiilor si implementarea acordurilor noastre , pe baza interesului legitim.
    • Oferte de marketing.
    • Este posibil sa va trimitem comunicari comerciale referitoare la produse similare celor cumparate.
    • Ofertele de marketing afisate pot fi selectate pe baza altor informatii dobandite despre dvs. in decursul timpului, plecand de la informatiile de contact, de la informatiile demografice, de la produsele preferate si de la datele privind utilizarea produselor si a paginii noastre Web (cookies, adresa IP, informatii furnizate de browser-ul dvs., clicuri, mesajele comerciale afisate, produsele vizitate). Prelucrarea nu este complet automatizata, intrucat aceasta ar avea efecte juridice pentru dvs.
    • Daca nu sunteti clientul nostru, procesam datele pe baza acordului dvs.
    • Aveti dreptul sa obiectati oricand si gratuit fata de o astfel de prelucrare. Datele de contact sunt furnizate la sfarsitul acestui document.
    • Prelucrarea cookie-urilor din paginile Weboperate de Salrom S.A Bucuresti- Exploatarea Miniera Ramnicu Valcea
    • In cazul in care activati cookies in browser, procesam inregistrarile comportamentului din cookies-urile plasate pe pagina Web operata de catre Salrom S.A Bucuresti- Exploatarea Miniera Ramnicu Valcea, in scopul asigurarii unei functionalitati mai bune a paginii Web Bakings si in scopurile reclamelor pe internet ale firmei Bakings.

    1.3.  Transferul datelor personale catre terti

    Informatiile dvs. personale vor fi transmise unor terti sau vor fi intermediate altfel, numai in cazul in care este necesar pentru indeplinirea contractului de vanzare pe baza unui interes legitim sau daca v-ati exprimat in prealabil acordul.

    • a) filialelor si companiilor procesoare, pentru indeplinirea contractului de in vederea executarii proceselor si a practicilor interne
    • b) companiilor emitente de carduri de credit, furnizorilor de servicii de plata pentru procesarea platilor si bancilor, pe baza comenzii dvs., in vederea executarii contractului de vanzare
    • c) companiilor de transport, in scopul livrarii produselor sau a serviciilor comandate de dvs. si al solutionarii reclamatiilor, inclusiv rezilierea contractului
    • d) partenerilor nostri in programele de fidelitate pentru care optati
    • e) altor furnizori de servicii, tertilor implicati in prelucrarea datelor;
    • f) tertilor, de exemplu procurorilor si tribunalelor, in scopul recuperarii sau al incheierii oricarui contract cu dvs.;
    • g) autoritatilor publice (de exemplu, politiei)
    • h) tertilor care efectueaza sondaje printre clienti

    De asemenea, Salrom S.A Bucuresti- Exploatarea Miniera Ramnicu Valcea poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: Fan Courier, X Curier, Google, DPD, Urgent Cargus, Mobilpay, Facebook, Zoopim si Sumome.

    In cazul in care un tert foloseste datele in contextul interesului sau legitim, administratorul nu isi asuma aceasta responsabilitate. Acest proces este guvernat de principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale companiilor si ale persoanelor relevante.

    1. Drepturile subiectilor datelor
    • a) In cazul in care procesam datele dvs. personale, puteti solicita gratuit informatii privind prelucrarea datelor personale proprii.
    • b) In cazul in care credeti ca prelucrarea datelor personale nu respecta protectia datelor dvs. personale si contravine reglementarilor legale privind protectia datelor cu caracter personal, puteti cere explicatii, puteti solicita inlaturarea situatiei astfel aparute si, mai ales, puteti cere corectarea, completarea, stergerea sau blocarea datelor cu caracter personal.
    • c) De asemenea, aveti dreptul oricand sa adresati solicitarea dvs. responsabilului cu protectia datelor sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
    • d) Acordul dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat oricand doriti. Daca va retrageti acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, acestea vor fi sterse sau anonimizate; aceste masuri nu afecteaza insa datele personale necesare pentru ca Bakings Srl sa-si poata indeplini obligatiile legale (de ex. executarea comenzilor deja preluate) sau pentru protejarea intereselor sale legitime. Eliminarea datelor personale are loc si atunci cand acestea nu sunt necesare pentru scopul propus sau in cazul in care stocarea datelor dvs. este inadmisibila, din alte motive prevazute de legislatie.
    1. Pagini Web

    3.1.  Cookie

    Paginile noastre folosesc asa-numitele cookie, pentru ca oferta noastra sa fie relevanta, interesanta si placuta pentru dvs. Cookie-urile sunt mici fisiere de text, stocate pe computerul sau pe smartphone-ul dvs. sau pe alt aparat si care sunt utilizate de browser-ul dvs. Web. Mai multe informatii despre cookie-uri pot fi gasite. Utilizam cookie-uri in scopuri precum:

    • personalizarea cat mai buna a paginilor noastre Web, conform cerintelor dumneavoastra, prin monitorizarea vizitelor dvs., a deplasarii dvs. pe site si a functiilor utilizate
    • monitorizarea reclamelor pe care le vizualizati, pentru a nu va afisa reclame la produsele care nu va intereseaza

    Unele cookie-uri pot colecta informatii utilizate ulterior de terti si care, de exemplu, suporta in mod direct activitatile noastre promotionale (asa-numitele. „cookie-uri ale tertilor”). De exemplu, informatiile despre produsele achizitionate pe site-ul nostru pot fi furnizate unei agentii de publicitate, in vederea vizualizarii si a personalizarii banner-elor publicitare de pe Internet, care apar pe site-urile pe care le vizualizati. De retinut ca nu este posibila identificarea dvs. pe baza acestor date.

    3.2.  Utilizarea fisierelor cookie

    Cookie-urile utilizate pe site-ul nostru se pot clasifica in doua categorii. Cele de scurta durata, asa-numitele „cookie-uri de sesiune“, sunt sterse de indata ce parasiti pagina noastra Web. Cele de lunga durata, asa-numitele „cookie-uri persistente” raman stocate pe dispozitivul dvs. mult mai mult timp sau pana cand le stergeti manual (persistenta fisierelor cookie pe dispozitivul dvs. depinde de setarea acestora si de setarile browser-ului dvs.).

    Cookie-urile poate fi clasificate si dupa functionalitate:

    • analitice, care ne ajuta sa imbunatatim confortul utilizatorilor pe site-ul nostru, dat fiind ca intelegem cum il folosesc utilizatorii
    • de conversie, care ne permit analizarea performantelor diverselor canale de vanzari
    • de urmarire (tracking), care, in combinatie cu cele de conversie, ajuta la analizarea performantelor diverselor canale de vanzari
    • de remarketing, folosite pentru a personaliza continutul reclamelor si a le tinti corect
    • esentiale, importante pentru functionalitatea de baza a site-ului

    3.3.  Refuzarea fisierelor cookies

    Setarea utilizarii cookie-urilor este inclusa in browserul dvs. de Internet. In setarea implicita, majoritatea browser-elor accepta automat cookies. Cu ajutorul browser-ului, puteti refuza aceste cookies sau le puteti reduce la anumite tipuri, pe care le selectati special.

    Informatii despre browsere si setarea preferintelor privind cookie-urile pot fi gasite pe urmatoarele pagini Web sau in alte fisiere ale browserelor Web

    3.4.  Link-uri

    Site-ul nostru contine link-uri catre alte site-uri Web care sunt practice si contin informatii utile. Va rugam sa retineti ca aceste site-uri pot fi detinute si operate de alte companii si organizatii, care pot avea alte politici de securitate si de protectie a datelor personale. Compania noastra nu are niciun control in ceea ce priveste informatiile, materialele, produsele sau serviciile incluse sau accesibile prin intermediul acestor pagini Web si nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la acestea.

    1. Contactati-ne

    Daca aveti orice fel de intrebari, comentarii si cereri cu privire la aceste Principii, contactati-ne la adresa sau la linia de servicii clienti enumerate in subsolul acestor Principii – sau prin posta electronica.

    Responsabilul cu protectia datelor: anca.monea@ramnicuvalcea.salrom.ro

    Contact: Salrom S.A Bucuresti- Exploatarea Miniera Ramnicu Valcea

    Strada Capitan Negoescu, nr.15, localitatea Ramnicu Valcea, judetul Valcea

    Secretariat: Tel: 0250/733402/3, office@salvil.ro

    1. Valabilitate

    Aceste Principii privind protectia datelor personale intra in vigoare la data de 01.05.2018 si sunt conforme regulamentului GDPR.